Известие

Collapse
No announcement yet.

блъснах си хубавицата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• блъснах си хубавицата

лош ден е 8 декември кофти работа на никои не го пожелавам,въпроса ми е предна броня десен калник фар и мигач за какви пари става на вапрос ???
    Alfa romeo 146 1.6 Т.S
    Renault Laguna 2.0 16v 98g.

ОФФ
    Момчетооо?? по кое маце се заблея бе ей
    Споко , не е сериозно нали ти си добре ще я оправим Намери Уди да даде акъл за ламарините и да я изправят а фарове по-моргите ще търсим. За бронята ония юнаци на "Гео Милев" са факири
    Абе ще хвръкнат 250 -300 лв , че и малко отгоре
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

пална скръб как да го намеря уди сега вървя пеш едва ли ще се оправят а от бронята липсват парчета сега е момента да се напием
      Alfa romeo 146 1.6 Т.S

Comment

за алфата ше се оправиш моита я изкарах преди 2седмици една мърла ми одра задна дясна врата

PC ако знаеш как чичко полицай я сасипа
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

Приятелче, в понеделник съм свободен и мога да ти търся някои части по моргите в Горна и Първомайци! Кажи какво ти трябва и даи телефон за връзка може и на ЛС...
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

е не само 8 декември е лош ден мен на 25 ноемри един хубавец с едно пежо изпреварваики го така ме сгъна че цяла седмица сме по бояджии ама се опраи раотата теи че споко ламарини се папраят

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
              ...че споко ламарини се папраят
              Saмо да не са сгънати като салфетка като мерцедесчето на колегата Shoxxx Ма там приоритет е да се отървеш жив и здрав...Ето товааа е най-важното
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от JORDI
                Приятелче, в понеделник съм свободен и мога да ти търся някои части по моргите в Горна и Първомайци! Кажи какво ти трябва и даи телефон за връзка може и на ЛС...
                ами десен фар броня мигач десен калник общо взето това за друго в момента не се сещам телефона ми е 0895601821 но ако не ти се набутва пиши тък бронята е от новите да знам информативно за какви пари става на вапрос мерси предварително !!!
                Alfa romeo 146 1.6 Т.S

Comment

Момчето...значи за тези 4 неща които ти трябват ги има там и смятам 300лв. си е направо евтино, посочил съм 99г. а за нови това си е автоморга ,а не магазин гледаш,преценяваш и се пазариш!!!
                  Това е от мен батко!!! Успех!!!
                  Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
                  X